Wij van Deco-staal maken iedere dag wat we graag maken. Voor elke metaalconstructie kan u bij ons terecht: design-meubels voor binnen of buiten, voor uw woning of bedrijf, slaapkamer of bedrijf, maar ook voor trappen, poorten en zoveel meer. We ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf om zo een kwaliteitsvol product af te leveren, steeds handgemaakt . Samen met u bekijken we uw wensen en creëren we het product van uw dromen. Bent u op zoek naar een smeedijzeren deur, poort, salontafel,…? Twijfel niet en contacteer ons voor het bespreken van uw project.

Voor enkele leuke ideeën, volg ons op Pinterest.
Bezoek ook onze Instagram, Facebook

Onze gebruikte materialen

Informatie cortenstaal
Cortenstaal is een sterk materiaal met een warme uitstraling. Het is een weervast type staal dat zich bij blootstelling aan de buitenlucht beschermd met een roestlaag. Deze roestlaag vormt bescherming tegen verdere corrosie. Al onze producten in cortenstaal worden gemaakt met een materiaaldikte van 3 mm.
Let wel op, in de beginfase van het roesten  kan cortenstaal plekken geven op uw ondergrond. Dit komt door het roestwater. Eens de roestlaag dik en sterk genoeg is, wordt er geen roestwater meer gevormd.